GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Se alle klinikker i WTC Healthcare Center her

Se alle klinikker i WTC Healthcare Center her

Thauer Stresscenter

Thauer Stresscenter arbejder med stressproblematikker på et individuelt plan gennem vores ANTI-STRESS forløb, der henvender sig både til private og virksomheder. Dertil samarbejder vi med Psykiatrifonden omkring 2 dages kurser i Psykisk førstehjælp målrettet ledere, HR og arbejdsmiljørepræsentanter, og vi afholder både personlige og professionelle førstehjælpskurser mod stress for virksomhedens medarbejdere på alle niveauer.

www.thauer.dk/

PauseAble

PauseAble is a mental wellness product and solution company. We help people take control of their energy and stress with our patent pending interactive approach. Together with our partners, we create our own products, and help others to enhance their products with calming capabilities to bring value to their customers.

www.pauseable.com/

Greve-Behandling

Behandlingen er en dybdegående massage og kropsbehandling, hvor der gøres brug af pulserende bevægelser. Dette er med til aktivere lymfesystemet og ”vække” kroppen samt løsne spændinger. Det er en stor del af behandlingen, at arbejde på denne måde og dermed finde frem til de dele af kroppen, der har brug for ekstra opmærksomhed. Jeg ser på det hele menneske både fysisk og psykisk.

www.greve-behandling.dk/

Coello

Styrkecoaching og teamcoaching Ønsker du at gå nye veje og øge performance, fx når det gælder karriere, kommunikation eller work-life-balance? Vi hjælper dig med at få et nyt syn på det, du allerede kan, dvs. dine styrker og potentialer og med at omsætte din viden til konkrete handlinger. Vi har mere end 20 års erfaring, er højtuddannede og ICF certificerede coaches.

www.coello.dk

Scanningsklinikken

Livet vokser i maven – en spændende periode med mange følelser og forventninger. Hos Scanningsklinikken tager vi os god tid ved hver scanning og lægger stor vægt på at gøre hver scanning til en unik og personlig oplevelse. Tryghed og glæde – hele vejen gennem graviditeten.

www.graviditetsscanning.dk

Psykolog Ellen Boesen

Individuel og par terapi. Jeg har overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at jeg modtager personer, som er blevet henvist fra egen læge til psykologsamtaler og hvor sygesikringen dækker 2/3 af udgiften til samtalerne. Jeg modtager også personer, som ikke kan få dækket udgiften af sygesikringen. Alle er velkomne til at henvende sig for psykologiske samtaler. Jeg tilbyder også parterapi, hvor du og din partner kan få støtte til at afklare jeres problemstilling.

www.ellenboesen.dk/

PLUS1 Tandlægeklinik

PLUS1’s tandlæger, tandplejere og kirurger udfører alle slags behandlinger og har blandt andet særlig erfaring og kompetencer indenfor parodontose, implantatbehandlinger samt genopbygning af slidte tandsæt.

www.plus1.dk/

Conopor

​"Gravid på Arbejde" består af et landsdækkende team af sundhedsfaglige rådgivere, der tager ud til arbejdspladsen. Alle vores rådgivere er som minimum uddannet jordemoder og herefter er lært op i vores metode "Gravid på Arbejde". Vores rådgivning går både til den gravide, hendes leder og evt. selve arbejdspladsen. Vores omdrejningspunkt er den gode graviditet. Derfor har vi glade gravide medarbejdere.

www.gravidarbejde.dk

Fit&Sund

Fit&Sund konceptet hviler på tre hovedprincipper: Sundhed – Viden – Nærvær. Disse tre begreber er centrale for vores måde at møde brugeren på, og udgør selve fundamentet for opbyggelse og udvidelse af konceptet.

www.fitogsund.dk

Lautrup Zoneterapi & Allergi behandling

Zoneterapi har til formål at skabe balance i kroppen, så vores immunforsvar fungerer optimalt. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden. Der udvikles derfor mange typer af ny medicin, men fælles for dem alle er, at de fjerner symptomerne – ikke allergien. Den har du stadig.

www.lza.dk

Westloft Kiropraktorerne

WestLoft er Danmarks største kiropraktor team. Vores kiropraktorer er dygtige specialister så du sikres den bedst mulige behandling. Vi bidrager til forskning og underviser både læger og kiropraktorer.

www.westloft.dk

Min krop på job

Min mission er at gøre ergonomi til noget vi rent faktisk lever – ikke bare noget, vi har hørt! At få et godt ergonomisk arbejdsmiljø giver øget fysisk velvære, der igen baner vejen for større arbejdsglæde og øget effektivitet. Kort sagt – du får mere ud af den meget store del af dit liv, som du er på arbejde, hvis du forstår at tilpasse arbejdet til mennesket.

www.minkroppaajob.dk

Klinik for fodterapi

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større en de fleste går rundt og tror. Vi er statsautoriserede fodterapeuter og kan tilbyde dig fodterapi, bøjlebehandling til nedgroede negle samt vejledning omkring fodtøj samt lave dine fodindlæg. Vi har speciale i diabetes, leddegigt, arvæv og som nævnt bøjlebehandling.

www.fodterapeut.center

Nordic Health Center

Akupunktur, traditionel kinesisk lægekunst, urtemedicin o.a. bringer din krop i balance, hvilket løser mange helbredsproblemer på en gang.

www.nordichc.dk

Proaktiv

Fysioterapi, fysmassage, Medical Fitness og holdtræning. Hos Proaktiv er det vigtigt, at du som sundhedsforbruger føler dig velkommen, tryg og i gode, kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør. Vi vil udover fysioterapi kunne tilbyde bl.a. massage, zoneterapi, kostvejledning m.v.

www.proaktivteam.dk

Nklip

Som frisør i WTC Healthcare Center er jeg glad for, at jeg kan give folk muligheden for, at blive klippet på arbejdspladsen, som kan gøre livet lettere for alle i den travle hverdag. Alle private udefra er også meget velkomne og vil blive mødt med et smil! Jeg sørger altid for at opfylde dine ønsker og giver gerne råd og vejledning med på vejen. Book en tid hos Natascha på 42 68 01 29.

www.nklip.dk

FysioSportscare

Fysiosportscare.dk er en del af Team2Coach - som er et globalt netværk af: Coach, Behandlere, Psykologer, Psykoterapeuter, Kostvejledere m.m Vi tilbyder Fysiologisk behandling og genoptræning, Kropsterapi, Sundhedsformidling, Coaching mm.

www.fysiosportscare.dk

Psykolog Lise Thams

Jeg tilbyder terapeutiske samtaleforløb, hvor samtalen netop bliver en støtte til at finde fodfæste i sit eget liv eller til at finde nye veje at gå. I den terapeutiske samtale lægger jeg vægt på, at vi sammen går på opdagelse for at genfinde håbet og en retning for dit liv. Jeg er særligt optaget af, hvordan vi som mennesker bliver handlekraftige i vores eget liv, hvordan vi genvinder håbet og meningsfuldheden, når livet er svært.

www.psykologlisethams.dk

Luxuskirugi

Luxuskirurgi har de bedste internationalt anderkendte fagfolk og med 17 læger og kirurger, heriblandt flere professorer og ass. professorer. Vi tilbyder alt indenfor plastikkirurgi, fedmeoperationer, knæ- og hofteoperationer, gynækologiske operationer, hudlæge mv. Derudover har vi udvidet vores klinik med bl.a. 700 m2 topmoderne tandlægeklinik.

www.luxuskirugi.eu